Dünya Şampiyonu Burhan Akbudak, Göksun’da Coşkuyla Karşılandı

Polonya’da düzenlenen 023 Dünya Güreş Şampiyonasında Grekoromen stil yapılan final müsabakasında Gürü rakibi Lasha Gobadze’yi mağlup ederek Dünya Şampiyonu olan Göksunlu Güreşçi Burhan Akbudak memleketine dönüşünde coşkuyla karşılandı.
Göksun Orogar’ında davul zurna eşliğinde çiçeklerle karşılanan Burhan Akbudak’a, ailesi, yakınları ve Göksun halkı büyük sevgi gösterisinde bulundu. Göksun AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Ünal ve Göksun Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Muhammed Kapuçam tarafından gururumuz Burhan Akbudak’a çelenk takıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi.
Başarılı sporcu daha sonra kendisini karşılayanlarla birlikte araçlara binerek şehir turu atarak balkonlarda ve iş yerlerindeki vatandaşlar milli güreşçiyi alkışlayarak sevincine ortak oldular.