Kıraç Saadet Partisine İade-i Ziyarette Bulundu

Büyük Birlik Partisi Göksun Belediye Başkan Adayı Ali Kıraç, yol arkadaşlarıla birlikte,Saadet Partisi Göksun Belediye Başkan Adayı,İshak Köroğlu’nu ziyaret ederek,tebrik etti.
Daha önce Büyük Birlik Partisine nezaket ziyaretinde bulunan Köroğlu,iade-i ziyarette bulunan,BBP Adayı Ali Kıraç ve beraberinde ki arkadaşlarına teşekkür ederek, başarılar diledi.
Aday Kıraç ise Saadet Partisinden Adaylığını açıklayan Köroğlu’na hayırlı olsun dileklerini bildirerek, ‘Demokrasinin gereği olarak,31 Mart Yerel Seçimlerinde, hizmet yarışında bende varım diyen, İshak beye, yol açıklığı diliyorum.Kendileri daha önce Partimize nezaket ziyareti için gelmişlerdi,bizlerde kendisini tebrik etmek için geldik.Misafir perverliğinden dolayı kendilerine ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum.Kazanan ilçemiz olsun, Millete hizmet etmeyi, Allah’ım kimin hakkında hayırlı ise ona nasip etsin” dedi. Ziyaret karşılıklı güzel dileklerin bildirilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
