Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Büyükşehir’den 2 Akülü Araba

Büyükşehir’den 2 Akülü Araba
15.05.2019
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi iki vatandaşa daha akülü arabasını teslim etti.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Altınova Mahallesi’nde yaşayan Bilal ve Ali Kazcı kardeşler doğuştan bedensel engelli oldukları için evden dışarı çıkamıyorlardı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne akülü araç için müracaat eden Kazcı ailesine akülü araçları Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından hediye edildi.

İki adet akülü araba tesliminde doğuştan bedensel engelli olan Bilal ve Ali Kazcı kardeşlerin gülüyor olması görülmeye değerdi.

Akülü araba tesliminde bir açıklama yapan Başkan Güngör: “Bugün Altınova Mahallemizde Engelliler Haftası dolayısıyla Ali ve Bilal kardeşlerimize birer hediye getirdik. Bu hediyeler onların hayatlarını kolaylaştıracak. Burada anne ve babalarına da çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten özveri ile bu yavrularımızın bakımlarını gerçekleştiriyorlar. Bu hediyeler onların hayatını kolaylaştıracak ama bütün sorunları halletmiyor. Ancak günlük hayatlarında çok ciddi bir kolaylık sağlayacak. Hayırlı olsun diyoruz. Başka talepleri de oldu özellikle burada merdivenden çıkma konusunda. O konuda da daire başkanımız bakıyor, düz girebilecek şekilde bir ortam oluşturulması hususunda gerekeni yapacağız. Ben kendilerine hayırlı olsun diyorum.

Bu kardeşlerimiz kalpleri pırıl pırıl iki insan. Biz de belediye olarak destek olmaya çalışıyoruz ve destekleyeceğiz her zaman. Bize düşen bir şey olursa, belediyemizin sosyal hizmetler daire başkanlığımız her zaman kendilerinin emrinde. Ben kendilerine hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Akülü arabalarına kavuşan Ali ve Bilal Kazcı kardeşler ise mübarek Ramazan gününde çok mutlu olduklarını ve çifte bayram yapacaklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve diğer ilgililere teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.