Tepebaşı Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Başlıyor

2015 yılına kadar arkeolojik sit alanı olan, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın çalışmaları sonucunda sit alanı durumundan kurtulan Tepebaşı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm Projesi ile yeni bir kimliğe kavuşuyor.
Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci adımı olan imar planının da hazırlanarak yürürlüğe girmesinin ardından, mimari projelerin hazırlanması ve inşaat sürecinin başlaması sürecine geçildi.
Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Tepebaşı Mahallesi sakinleri ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.
Tepebaşı Mahallesinde bulunan Sosyal Tesis ve Taziye Evinde düzenlenen toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan planlar hakkında hak sahiplerine bilgiler verildi.
Başkan Aydın, projenin her aşamasında Göksun Belediyesinin kontrolünde olacağını ve hak sahiplerinin mağdur olmadan konutlarına kavuşmasının sağlanacağını söyledi.
Toplantıya, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Serhat Tutak ve mahalle sakinleri katıldı.